Työntekijä vai yrittäjä : työoikeudessa, vero-oikeudessa ja toimeentuloturvassa - Koskinen, Seppo; Mikkola, Hannu; Purola, Anu (Lapin yliopiston täydennyskoulutuskeskuksen julkaisuja, ISSN 0788-7728, 1997)
Yhteenveto (s. 141-155).
Keywords: työntekijät; yrittäjyys; työsuhde; työsopimukset; työoikeus; vero-oikeus; tapaturmavakuutus; työttömyysturva; eläkkeet; toimeentuloturva; oikeustapaukset