Osaavat osallistujat : SANL-FKAF 1922-1997 - Hoskola, Helena; Suomen akateemisten naisten liitto (Suomen akateemisten naisten liitto, 1997)
Slutsatser (s. 118).
Keywords: naisliikkeet : yhdistyshistoriat; akateeminen työvoima