Lääkärikoulutuksen aloituspaikkatarve sekä erikoislääkärien määräennusteet ja koulutustarve vuoteen 2010 saakka - Lääkärityövoiman laskentatyöryhmä IV (Sosiaali- ja terveysministeriön työryhmämuistioita, ISSN 1237-0606, 1997)
Tiivistelmä (kuvailulehti). Yhteenveto (s. 37-40).
Keywords: lääkärit : koulutus; työvoima; koulutus; erikoislääkärit