Yliopistotason rakennusalan koulutuksen uudelleenjärjestelytyöryhmän muistio - Yliopistotason rakennusalan koulutuksen uudelleenjärjestelytyöryhmä (Opetusministeriön työryhmien muistioita = Promemorior av Undervisningsministeriets arbetsgrupper, ISSN 0359-761X, 1997)
Tiivistelmä (kuvailulehti, 2 s.).
Keywords: Oulun yliopisto; korkeakoulutus : rakentaminen; rakentaminen : koulutus