Valtion taloushallinnon normityöryhmä - Valtiovarainministeriö. Valtion taloushallinnon normityöryhmä (Työryhmämuistio / Valtiovarainministeriö, 1987)
Yhteenveto ehdotuksista (lehdet 3-5).
Keywords: finanssihallinto; oikeusnormi; valtiontalous; julkinen talous