Bouppteckningar och arvsskatt : delbetänkande - Sverige. Ärvdabalksutredningen; Thelin, Krister; Sverige. Ärvdabalksutredningen (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 1996)
Sammanfattning (s. 11-13).
Keywords: perunkirjoitus : Ruotsi; perintövero : Ruotsi