Den kommunala självstyrelsen och grundlagen : betänkande - Sverige. Kommittén om den kommunala självstyrelsens grundlagsskydd; Sverige. Inrikesdepartementet (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 1996)
Sammanfattning (s. 11-31).
Keywords: kunnallishallinto : Ruotsi; itsehallinto : Ruotsi; kunnan toimiala : Ruotsi; valtiosäännöt : Ruotsi