Taxation under economic integration - Piekkola, Hannu; Palkansaajien tutkimuslaitos (Tutkimusselosteita / Palkansaajien tutkimuslaitos, ISSN 1236-7184, 1996)
Abstract (1 s.).
Keywords: verotus; Euroopan yhdentyminen : vaikutukset