Näkökulmia eurooppaoikeuden tulkinnasta - Raitio, Juha (Oikeustiede, 1996)
Summary (s. 367-374).
Keywords: EY-oikeus; laintulkinta; Euroopan yhteisöjen tuomioistuin : laintulkinta; oikeusnormi; kielet; lakikieli; oikeustapaukset : Euroopan yhteisöjen tuomioistuin