Eduskunta EY:n lainsäädäntöprosessissa - Kuuttiniemi, Kirsi (Oikeustiede, 1996)
Summary (s. 137-145).
Keywords: Jääskinen, Niilo; eduskunta; säädösvalmistelu : EY-oikeus; EU-asioiden kansallinen koordinointi : Suomi; lainsäädäntöprosessi : Euroopan unioni; Euroopan unioni : päätöksenteko; valtiopäiväjärjestys; valiokunnat; eduskuntakäsittely; valtiosääntöoikeus; valtioneuvosto; parlamentarismi; vallanjako; presidentit; ministeriöt; ulkopolitiikka; suvereniteetti; Euroopan parlamentti; Ministerineuvosto; demokratiavaje; ulkoasiainvaliokunta; suuri valiokunta