Kuluttajansuojalainsäädännön soveltamisesta tarkasteltuna erityisesti yrityksen markkinointitoiminnan kannalta - Kujansivu, Esko (Vaasan korkeakoulu, 1981)
Yhteenveto (lehti 103).
Keywords: kuluttajansuoja; markkinointi