Ministerikomitean (12.10.1995) ja Euroopan urheiluministerien 8. konferenssin (17.-18.5.1995) suositukset/päätöslauselmat - Council of Europe (Euroopan neuvosto : Yliopistopaino [jakaja], 1995)
Nuoriso ja liikunta, Liikunnan yhteiskunnallinen merkitys, Suvaitsevaisuus urheilussa, Eurooppalainen liikuntayhteistyö.
Keywords: liikunta : kansainvälinen yhteistyö; urheilu; Euroopan neuvosto : liikuntapolitiikka