Suomi Euroopassa - maassamuuton uudet ulottuvuudet : Muuttoliikesymposium 1995, Turku 15.-17.11 - Koivukangas, Olavi; Korpela, Kalevi; Narjus, Raimo (Siirtolaisuustutkimuksia, ISSN 0356-9659, 1996)
Yhteenveto (s. 199-202).
Keywords: aluekehitys; Euroopan unioni : siirtolaispolitiikka; maaseutu; muuttoliike; siirtolaisuus; pakolaiset; työllisyys