Wallinista Wideriin : suomalaisen kolmannen maailman tutkimuksen perinteitä - Melasuo, Tuomo; Öhrnberg, Kaj; Kantokorpi, Otso; Saarinen, Sirkka; Hakulinen, Kerkko; Pipping, Knut; Stolte-Heiskanen, Veronica; Holma, Juha; Siitonen, Lauri (Rauhantutkimus tänään, 1986)
Summary (s. 327-328). - Résumé (s. 329-330).
Keywords: Rosberg, J. E; kehitystutkimus; sosiaaliantropologia; tiedepolitiikka