Selvitys tienvarsimainontaa koskevista KHO:n päätöksistä vuosilta 1983-1984 - Lehtonen, Anja; Sarjamo, Seppo; Tie- ja vesirakennushallitus. Liikennetoimisto (Tie- ja vesirakennushallitus, 1986)
Yhteenveto (s. 25-29).
Keywords: korkein hallinto-oikeus; Korkein hallinto-oikeus; liikenneturvallisuus; ympäristönsuojelu