Raportti Suomen hallitukselle kidutuksen ja epäinhimillisen tai halventavan kohtelun tai rangaistuksen estämiseksi toimivan eurooppalaisen komitean käynnistä Suomessa 10.-20. toukokuuta 1992 : (hyväksytty 17. helmikuuta 1993) - Council of Europe; Suomi. Oikeusministeriö ([Oikeusministeriö], 1993)
Yhteenveto ja päätelmät (lehdet 56-61).