Livet, kärleken och alkoholen : evaluering av upplysningsprogrammet "Mias dagbok" - Nersnæs, Line (NAD-publikation, ISSN 0358-7024, 1995)
Oppsummering (s. 76-80).
Keywords: alkoholinkäyttö : nuoret; alkoholinkäyttö : Pohjoismaat