Elinikäinen oppiminen tietoyhteiskunnassa : Koulutussuunnittelun neuvottelukunnan mietintö = Livlång utbildning i informationssamhället : betänkande av Delegationen för utbildningsplanering. 1 osamietintö, Määrälliset tavoitteet = Kvantitativa mål - Koulutussuunnittelun neuvottelukunta; Poropudas, Olli (Komiteanmietintö = Kommittébetänkande, ISSN 0356-9470, 1995)
Tiivistelmä 88(kuvailulehti).
Keywords: koulutus : tulevaisuus; koulutuspolitiikka; koulutussuunnittelu; tietoyhteiskunta; työvoima