The right to information : the new role of libraries - Kangas, Sinikka; Kuronen, Timo; Pekkarinen, Päivi (Libri : international journal of libraries and information services, 1995)
Abstract (s. 123).
Keywords: informaatiopolitiikka; informaatiopolitiikka : Amerikan yhdysvallat; Euroopan unioni : informaatiopolitiikka; kirjastot; tietoverkot; asiakirjajulkisuus; oikeus tietoon