Hyvä kuolema - Simonen, Leila; Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus (Tutkimuksia / Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus, ISSN 1236-0723, 1995)
Tiivistelmä (s. 3).
Keywords: hoitotyö; kuolema; saattohoito