Tjugo års kulturpolitik 1974-1994 : en rapport - Sverige. Kulturutredningen; Sverige. Kulturdepartementet (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 1995)
Sammanfattning (s. 13-19).
Keywords: kulttuuripolitiikka : Ruotsi; kirjastot : Ruotsi; museot : Ruotsi; arkistot : Ruotsi; kirjallisuus : Ruotsi; lehdistö : Ruotsi; teatteri : Ruotsi; tanssi : Ruotsi; taide : Ruotsi; musiikki : Ruotsi; taiteilijat : Ruotsi; televisio : Ruotsi; radio : Ruotsi; elokuva : Ruotsi; video : Ruotsi; muinaismuisto : Ruotsi; vapaa sivistystyö : Ruotsi; kuvataide