Att rösta under socialt tryck : en studie av finländskt väljarbeteende 1945-1991 - Grönlund, Kimmo (Meddelanden från Ekonomisk-statsvetenskapliga fakulteten vid Åbo akademi, ISSN 0358-5654, 1995)
Sammanfattning (s. 123-125).
Keywords: eduskuntavaalit; poliittinen käyttäytyminen; vaalit; äänestyskäyttäytyminen