Oikeusnormit ja kollektiivinen turvallisuus - Koskenniemi, Martti (Politiikka : Valtiotieteellisen yhdistyksen julkaisu, 1995)
Abstract (s. 163).
Keywords: kollektiivinen turvallisuus; kansainvälinen oikeus; kansainvälinen politiikka; oikeusnormi; hyökkäys; rauhanturvaaminen; YK:n turvallisuusneuvosto : toimivalta; YK:n turvallisuusneuvosto : päätöksenteko; YK:n peruskirja; realismi; valta