Valtionmaiden suojellut suot - Aapala, Kaisu; Lindholm, Tapio (Metsähallituksen luonnonsuojelujulkaisuja, ISSN 1235-6549, 1995)
Tiivistelmä (kuvailulehti). Yhteenveto (s. 100-102).
Keywords: luonnonsuojelu; suot; valtionmaat