Skotlannin aluekehitysohjelmat maaseutupolitiikan ja syrjäisten alueiden näkökulmasta = Scotland's regional development programmes from the viewpoint of regional policy and peripheral areas - Pikkarainen, Marjatta; Malinen, Pentti; Keränen, Heimo (Research reports / University of Oulu, Research Institute of Northern Finland, ISSN 0785-4501, 1995)
Tiivistelmä (1 s.). Yhteenveto (s. 161-167).
Keywords: aluekehitys : Iso-Britannia; aluekehitys : Skotlanti; aluepolitiikka : Iso-Britannia; aluepolitiikka : Skotlanti; kehitysalueet : Iso-Britannia; maaseutupolitiikka : Iso-Britannia; maaseutupolitiikka : Skotlanti; regionalismi : Skotlanti