Elintarvikkeiden kulutus ja kulutusmuutokset Suomessa 1950-1993 - Maula, Johanna (Julkaisuja / Kuluttajatutkimuskeskus, ISSN 0788-5415, 1995)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: elintarvikkeet; kulutus; kotitaloudet