Voidaanko Suomen pitkien korkojen tasoa selittää talouden perustekijöillä, vai onko kyse jostain muusta? - Hukkinen, Juhana; Koskela, Erkki (Suomen pankin keskustelualoitteita = Finlands banks diskussionsunderlag = Bank of Finland discussion papers, ISSN 0785-3572, 1995)
Tiivistelmä (s. 3). Yhteenveto (s. 16).
Keywords: korko : kansainvälinen vertailu; korko : Saksan liittotasavalta; korko : Suomi; inflaatio; budjettialijäämä