Osuuspankkien yhteenliittymätyöryhmän muistio - Osuuspankkien yhteenliittymätyöryhmä (Valtiovarainministeriön työryhmämuistioita, ISSN 0788-6322, 1995)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: osuuspankit; yhtiöoikeus; pääoma; liikepankit; pankkitarkastus