Työvoimapoliittiseen aikuiskoulutukseen hakeutuminen ja koulutuksen kokeminen : koulutusmotivaatio, koulutukseen kohdistuneet odotukset ja niiden toteutuminen - Mikkonen, Iiris; Suomi. Työministeriö (Työpoliittinen tutkimus, ISSN 0787-9458, 1995)
Tiivistelmä (s. 4). Yhteenveto ja johtopäätökset (s. 84-90).
Keywords: työllisyyskoulutus; aikuiskoulutus; työvoima : koulutus; työmotivaatio