Mervärdesskatt : nya tidpunkter för redovisning och betalning : delbetänkande - Sverige. Skattebetalningsutredningen; Sverige. Finansdepartementet (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 1995)
Sammanfattning (s. 9-12).
Keywords: arvonlisävero : Ruotsi