Kokemuksia laatujärjestelmien rakentamisesta Hollannin sosiaali- ja terveydenhuollossa - Sluijs, E. M.; Bakker, D. H. de; Dronkers, J.; Outinen, Maarit (Sosiaali- ja terveysministeriön monisteita, ISSN 1236-200X, 1995)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: sosiaalihuolto : Alankomaat; terveydenhuolto : Alankomaat; sosiaalihuolto : laatu; terveydenhuolto : laatu