Insatser mot ungdomsarbetslöshet i Norden : modeller och idéer från lokala projekt - Pohjoismaiden ministerineuvosto (TemaNord, ISSN 0908-6692, 1994)
Sammanfattning (3 s.). - Tiivistelmä (3 s.). - Summary (4 s.).
Keywords: työttömyys : nuoret : Pohjoismaat; työllistäminen : Pohjoismaat