Taloussuunnittelun verkostot : irti hierarkioista, ulos sektoreilta : tutkimus Kauppa- ja teollisuusministeriön taloussuunnittelun toimintatavoista - Peuramäki, Liinamari (Kauppa- ja teollisuusministeriön tutkimuksia ja raportteja, ISSN 1236-2352, 1994)
Tiivistelmä (kuvailulehti). Yhteenveto (s. 1).
Keywords: kauppa- ja teollisuusministeriö; taloussuunnittelu; verkostot