Eri hallinnonalojen sitoutuminen työllisyyden hoitoon : työryhmän muistio 15.6.1994 - Suomi. Työministeriö (Työhallinnon julkaisu, ISSN 0787-9393, 1994)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: julkishallinto; työllisyys; työttömyys; valtionhallinto