Materiaalit murroksessa - Kuusi, Osmo (VATT-julkaisuja = VATT-publications, ISSN 0788-4990, 1994)
Tiivistelmä (s. 179). - Abstract (s. 179).
Keywords: teknologia; kestävä kehitys; jätehuolto; muoviteollisuus; pakkaus; rakentaminen; ft: materiaalitekniikka; ft: nanoteknologia