Pieni kertoo suuresta : ympäristöopiskelu lasten kanssa - Bardy, Marjatta; Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus (Tutkimuksia / Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus, ISSN 1236-0723, 1994)
Yhteenveto (s. 85-86).
Keywords: ympäristökasvatus