Pankkirikokset : kotimaiseen oikeuskäytäntöön ja oikeusvertailuun perustuva tutkimus rikoksista pankkikriisin osatekijänä - Huhtamäki, Ari (Lakimiesliiton kustannus, 1994)
Yhteenveto (s. 193-203). - Summary (s. 204-217).
Keywords: kriminologia; luotot; organisaatio; pankit; pankkikriisi; petos; talousrikokset; yhtiön hallinto