Kuorma-autoliikenteen verotus Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Hollannissa ja Ranskassa - Pasi, Simo; Suomi. Liikenneministeriö; Valtion teknillinen tutkimuskeskus (Liikenneministeriön julkaisuja, ISSN 0783-2680, 1994)
Tiivistelmä (kuvailulehti). Yhteenveto (s. 6-7). - Summary (s. 8-9).
Keywords: autoverotus : Alankomaat; autoverotus : Norja; autoverotus : Ranska; autoverotus : Ruotsi; autoverotus : Saksan liittotasavalta; autoverotus : Suomi; autoverotus : Tanska; tiekuljetus : kilpailu; tiemaksut