Kuluttajain tulot, kulutus ja säästäminen suhdannekehityksen valossa Suomessa vuosina 1926-1938 - Waris, Klaus (Kansantaloudellisia tutkimuksia, 1945)
Summary: Consumers' incomes, consumption and saving in the years 1926-1938.
Keywords: tulot