Energia-avustustyöryhmän raportti - Energia-avustustyöryhmä (Kauppa- ja teollisuusministeriön työryhmä- ja toimikuntaraportteja, ISSN 1236-1852, 1993)
Tiivistelmä (1 s.).
Keywords: energia : valtiontuki; kauppa- ja teollisuusministeriö; yritykset : valtiontuki; piirihallinto