Pietarin ja Viipurin teillä : maantieliikenne ja tienpito Kaakkois-Suomessa 1812-1950 - Antila, Kimmo (Tiemuseon julkaisuja, ISSN 0782-985X, 1994)
Summary (s. 265-272): The roads to St Petersburg and Viborg.
Keywords: tiet : historia; tieliikenne : historia; tiehallinto : 1812-1950