Venäjän tavaravirtojen muutokset Itämeren alueella Suomen kannalta - Segercrantz, Wladimir; Suomi. Liikenneministeriö (Liikenneministeriön julkaisuja, ISSN 0783-2680, 1994)
Tiivistelmä (kuvailulehti). Yhteenveto (s. 5-9).
Keywords: kauttakulku : Suomi : Venäjän federaatio; kuljetus; rautatiet; satamat