Ammatilliset aikuiskoulutuskeskukset ja lainsäädännön toimivuuden seuranta vuodelta 1992 - Katajisto, Jukka (Opetushallituksen julkaisusarjat, ISSN 0789-8045, 1993)
Tiivistelmä (s. 34-36).
Keywords: aikuiskoulutus; ammattikoulutus; koulutuskeskukset; työllisyyskoulutus