Internet : ett verktyg vid forskning i utländsk och internationell rätt - Dämvik, Mats (IRI-rapport / Institutet för rättsinformatik, ISSN 0281-1286, 1993)
Sammanfattning (s. 66-68).
Keywords: juridiset tietokannat; oikeusinformatiikka; tietokannat; tietoverkot; Internet