Talonrakennustoiminnan jätteet - Isaksson, Kaj-Erik; Tilastokeskus (Ympäristö = Miljö = Environment, ISSN 0784-8455, 1993)
Yhteenveto ja johtopäätökset (s. 41-44).
Keywords: rakentaminen : jätehuolto; rakentaminen : tilastot