Perhepolitiikka ja vanhempien ulkoiset toimintaedellytykset Suomessa ja Virossa : vertaileva tutkimus - Hämäläinen, Juha; Kraav, Inger (Kuopion yliopiston julkaisuja, ISSN 1235-0494, 1993)
Tiivistelmä (1 s.). - Abstract (1 s.). - Resümee (1 s.). - Kokkuvõte (s. 121-124).
Keywords: lapsiperheiden tukeminen; lapsiperheiden tukeminen : Viro; päivähoito : lapset; päivähoito : lapset : Viro; perhe; perhe : Viro; perhepolitiikka; perhepolitiikka : Viro