Työelämän sopimusjärjestelmä ja ammattitaitokysymykset Suomessa ja viidessä muussa OECD-maassa - Heikkinen, Pekka; Suomi. Työministeriö (Työpoliittinen tutkimus, ISSN 0787-9458, 1993)
Tiivistelmä (2 s.). - Summary (2 s.). - Sammandrag (2 s.).
Keywords: ammattikoulutus : kansainvälinen vertailu; ammattikoulutus : Amerikan yhdysvallat; ammattikoulutus : Australia; ammattikoulutus : Ranska; ammattikoulutus : Ruotsi; ammattikoulutus : Saksan liittotasavalta; ammattiyhdistykset : koulutus; henkilöstökoulutus; työehtosopimukset : kansainvälinen vertailu; työelämän suhteet : kansainvälinen vertailu