"... ilman sitä mä en olis työelämässä enää" : valtionhallinnon varhaiskuntoutukseen osallistuneiden käsityksiä kuntoutuksestaan - Janatuinen, Esa; Puumalainen, Jouni; Järvikoski, Aila (Working papers / Kuntoutussäätiö, ISSN 0784-2333, 1993)
Yhteenveto ja pohdinta (s. 57-60).
Keywords: kuntoutus; työkyky; valtionhallinto; virkamiehet