Informationsteknologi på väg : en analys av trafikpolitiska konsekvenser - Sverige. Kommunikationsdepartementet (Ds, ISSN 0284-6012, 1993)
Sammanfattning av slutsatser och förslag (s. 1-9).
Keywords: atk : Ruotsi; liikennepolitiikka : Ruotsi; tiekuljetus : Ruotsi; tieliikenne : Ruotsi; tietojärjestelmät : Ruotsi; tietotekniikka : Ruotsi