Somalipakolaiset Suomessa : tutkimus somalipakolaisten tulosta ja vastaanotosta Suomeen - Virtanen, Timo; Siirtolaisuusinstituutti (Sosiaali- ja terveysministeriön julkaisuja, ISSN 1236-2050, 1993)
Tiivistelmä (1 s.). - Abstract (1 s.). Summary (s. 91-100).
Keywords: pakolaiset; pakolaishuolto